.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
شرط آیت الله جوادی آملی برای روحانی بودن

حضرت آیت‌الله جوادی آملی، گفت: طلابی که لباس شامخ روحانیت را به تن می‌کنند، در حقیقت پیوند ناگسستنی با انبیا و اولیای الهی برقرار کرده و با این پیوند میراث‌دار انبیا می‌شوند.

به گزارش رسا، حضرت آیت‌الله عبدالله جوادی آملی، از مفسران برجسته قرآن کریم، چهارشنبه شب در مراسم عمامه‌گذاری تنی چند از طلاب حوزه علمیه قم که در بنیاد بین‌المللی معارف وحیانی اسراء برگزار شد، گفت: تا سر از خیال‌های باطل پاک نشود، عمامه بر سر جای نمی‌گیرد.

وی در ادامه با اشاره به فلسفه معمم شدن و پوشیدن لباس روحانیت، بحث ادعای میراث‌داری انبیا و اولیای الهی را مطرح کرد و اظهار داشت: طلابی که لباس شامخ روحانیت را به تن می‌کنند، در حقیقت پیوند ناگسستنی با انبیا و اولیای الهی برقرار کرده و با این پیوند، میراث‌دار انبیا می‌شوند.

این مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم خطاب به طلاب، خاطرنشان کرد: این‌که انسان شناسنامه‌ای بگیرد، میلاد جدیدی نصیبش شود و پدرانی را که می‌خواهد از آنان ارث برد، خود انتخاب کند، بسیار ارزشمند است.

وی با بیان این‌که همه انسان‌ها یک پدر و مادر طبیعی دارند که برای آنها شناسنامه می‌گیرد، شناسنامه ملکوتی را فرای شناسنامه ظاهری توصیف کرد و گفت: فرزند، خود پدر و مادر روحانی را انتخاب می‌کند و در این انتخاب نقشی برای پدر و مادر ظاهری مترتب نیست.

حضرت آیت‌الله جوادی آملی، خاطرنشان کرد: طلبه‌ای که به برکت عید غدیر وارد سلک روحانیت می‌شود و شناسنامه جدیدی می‌گیرد، فرزند علی بن ابی‌طالب‌(ع) است و مادرش هم وجود مبارک صدیقه کبری‌(س) خواهد بود.

این مفسر برجسته قرآن کریم، انتخاب شناسنامه جدید و فرزندی پیامبر اکرم‌(ص)، حضرت علی‌(ع) و فاطمه زهرا‌(س) را فخر عظیم دانست و ابراز داشت: طلابی که به این جام مفتخر می‌شوند، از انبیا و اولیای الهی ارث می‌برند.

وی، نخستین شرط ارث‌بری از انبیا و اولیای الهی را موت وارث دانست و تصریح کرد: در ارث مال تا موروث نمیرد، چیزی به وارث نمی‌رسد اما در ارث ملکوتی، علم و معنویت، تا وارث نمیرد، چیزی به او نمی‌دهند.

حضرت آیت‌الله جوادی آملی، اضافه کرد: انسان تا موت «قبل ان تموت» نشود و نظر و علم از وهم و خیال نمیرد، یعنی مرگ ارادی را انتخاب نکند، چیزی به او ارث نمی‌دهند، پس نخستین شرط وارث شدن آن است که وارث بمیرد.

وی، خطاب به طلابی که در شب عید غدیر خم مفتخر به پوشیدن لباس مقدس روحانیت می‌شدند، گفت: هر خیال و وهمی که در سر دارید از سر بیرون کنید، پس از آن عمامه بر سر گذارید.

استاد درس خارج فقه حوزه علمیه قم، تصریح کرد:‌ نخستین شرط برای کسی که می‌خواهد روحانی و وارث انبیا شود و پس از آن عمامه بر سر گذارد، مرگ ارادی است که تا سر از خیال‌های باطل تنزیه نشود، عمامه بر سر جای نمی‌گیرد.


استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.07 seconds.